Agenda

 Borrel 1 juni

Op donderdag 1 juni gaan we gezellig borrel bij de Westkop! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

 Borrel 20 april

Op donderdag 20 april gaan we gezellig borrel bij de Westkop! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Gastles stichting MEE 14 april 

Op vrijdag 14 april hebben we een gastles van Stichting MEE op de planning staan. Stichting MEE zet zich in voor mensen met een beperking en hun netwerk. Lijkt je het leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Borrel 24 maart

Op vrijdag 24 maart gaan we gezellig borrelen bij Café in de Smitse in Rotterdam! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Training Dementie Vriendelijk

Op vrijdag 10 maart staat de training Dementie Vriendelijk op de planning. Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Borrel 24 februari

Op vrijdag 24 februari gaan we gezellig borrel bij de Haagse Bluf in Rotterdam! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Hartelborgt 3 februari

Op vrijdag 3 februari gaan we naar Hartelborgt en krijgen we een rondleiding! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Hartelborgt 27 januari

Op vrijdag 27 januari gaan we naar Hartelborgt en krijgen we een rondleiding! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

December Borrel

Op donderdag 15 december gaan we gezellig borrelen! Lijkt het je leuk om hierbij te zijn? Meld je dan snel aan!

Gelukswandeling

Op dinsdag 29 november 2022 doen wij mee met een gelukswandeling. Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Meld je dan snel aan!