Het bestuur 

Voorzitter

Hoi!
Mijn naam is Elise, ik ben 27 jaar en voorzitter van S.V.A.T.
Ik zit in het tweede jaar van Social Work en naast mijn studie rolschaats ik graag.


Secretaris 

 
Hii! Mijn naam is Esmée en ik ben achttien jaar oud. Ik ben de secretaris van S.V.A.T. Ik zit in mijn tweede jaar van de studie Social Work en ben vooral geïnteresseerd in de geestelijke gezondheidszorg. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ga ik het liefst uit of naar festivals! 

Penningmeester

Hoihoi, ik ben Kimberley, ik ben 20 jaar en ben de penningmeester van S.V.A.T. Ik zit in het tweede jaar van de Social Work opleiding en ben studentambassadeur. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en te vinden op onze historische trams.

Commisaris Extern

 
Hoi!
Ik ben Kim, ik ben 21 jaar en ik ben commissaris extern van S.V.A.T.
Ik zit in mijn tweede jaar van Social Work en in mijn vrije tijd speel ik viool🎻 

Promotie

Hoii!
Ik ben Sonja en ik ben 18 jaar. Binnen S.V.A.T. doe ik alle promotie! Ik zit nu in mijn tweede jaar van de opleiding Social Work! In mijn vrije tijd houd ik ervan om gezellig met vrienden een drankje te doen 🥂

Informatie over de studievereniging

Onze missie

Created with Sketch.

Studievereniging Active Together (S.V.A.T.) is de studievereniging van de opleiding Social Work aan de Hogeschool Rotterdam. S.V.A.T. zet zich in voor een goede balans tussen ontspanning en contacten leggen met het werkveld.

Dit gebeurt door het initiëren van interessante bezoeken aan verschillende organisaties, lezingen, trainingen en rondleidingen. De ontspanning is te vinden in de maandelijkse borrels en andere gezellige activiteiten. 

Op deze manier krijg jij als student de kans om te netwerken, je te oriënteren op het werkveld, je interesses te ontdekken, connecties te maken en vriendschappen te sluiten met je medestudenten. 

Ons streven

Created with Sketch.

Wij streven ernaar elke Social Work student een onvergetelijk leuke en leerzame studietijd te bieden!